Кількість
|
Вартість
|
||
|
Препаративна форма: Концентрат суспензії
Склад діючої речовини: тіаклоприд-200 г/л+клотіанідин -100 г/л.
Приготування робочого розчину: вміст пакету Добрива-Стимулятору 20г розчинити в 500 мл теплої води протягом 15 хв., Періодично перемішуючи. У готовий розчин Стимулятора додати 20 мл Супер ATAKA Profi. Отриманий розчин використовувати згідно таблиці. Достатньо для обробки 10-15 соток!
В засобі застосовується діючі речовини останнього покоління, завдяки цьому в препараті поєднаний швидкий «нокдаун-ефект» (20 хвилин) і тривала захисна дія (до 28 днів).
Спосіб застосування:
Культура, що обробляється | Норма витрати препарату | Об'єкт, проти якого обробляється | Час обробки |
Картопля | 100 мл розчину на 10л води, на 2-3 сотки | Колорадский жук, трипси, совки | Обприскування в період вегетації при появі щкідників.
|
Світовий досвіт використання препарату:
| |||
Плодові дерева (в т.ч. яблуня, груша, персик, виноград, черешня, слива, вишня та інщі.) | 100 мл розчину на 10-15 л води, на 3-4 сотки, або 3-5 дерев | Квіткоїд, яблонева плодожерка, листовійки, кліщі, щитівки, попелиці та інщі. | Обприскування в період вегетації при появі щкідників.
|
Буряки | 100 мл розчину на 6-10 л води | Бурякові довгоносики, блішки, щитоноски, попелиці. | Обприскування в період вегетації при появі щкідників.
|
Пасленові (баклажани), гарбузові (огірки, кабачки) капуста та інщі. | 100 мл розчину на 10-12 л води на 2-3 сотки | Блішки, щитоноски, попелиці, Капусниці, совки, молі. | Обприскування в період вегетації при появі щкідників.
|
Строк останньої обробки: 20 діб до збору врожаю.
Максимальна кратність обробок за сезон – 1
Стимулятор - Гумат калію -20 г - стимулятор росту рослин на основі органічних гумінових кислот
Склад добрива-стимулятору: Квантум Гумат: гумати, бурштинова кислота, гіберелін, мікроелементи в доступній формі.
Препаративна форма: водорозчинний порошок.
Властивості:
- Прискорює дозрівання і підвищує якість і кількість плодів.
- Підвищує стійкість до хвороб.
- Зменшує негативний вплив солей важких металів, нітратів.
- Насичує плоди поживними речовинами і вітамінами.
- Підвищує СМАКОВІ якості плодів.