Кількість
|
Вартість
|
||
|
СКЛАД
Органічна речовина курячий компост
ХІМІЧНИЙ СКЛАД *вміст на абсолютно суху речовину |
|
Органічна речовина |
не менше 65% |
Азот (N) загальний |
3,8 % |
Фосфор (P2O5) |
3,5 % |
Калій (K2O5) |
3,5 % |
Кальцій (CaO) |
2,2 - 2,5 % |
Сірка (SO3) |
1,5 – 2,3 % |
Магній (MgO) |
1,5 – 4,0% |
Фульвові кислоти |
не менше 3,8 % |
Гумінові кислоти |
не менше 5,6 % |
Вологість |
10-15% |
Співвідношення C:N |
20:1 |
рH |
6,0-7,0 |
ВЛАСТИВОСТІ
- Ефективне та одночасне живлення рослин основними Мікроелементами
- Утворення стійких колоній корисних бактерій навколо гранул добрива у ґрунті
- Пролонгований та рівномірний період дії добрив - рослини отримують елементи живлення за потребою
- Підвищення стійкості рослин до стресових факторів
- Підвищення урожайності сільськогосподарських культур
- Покращення розвитку кореневої системи рослин
- Підвищення стійкості рослин до бактеріальних і грибкових захворювань (фузаріозу, парші, фітофторозу, кореневих гнилій тощо)
- Стабілізація рН ґрунту, покращення його фізичних якостей
- Підвищення мікробіологічної активності ґрунту
- Насичення ґрунту органічною речовиною, гуміновими та фульвовими кислотами
- Використовується всіма видами сільськогосподарської техніки для внесення добрив у ґрунт
ПЕРЕВАГИ
Найбільша перевага добрива ORGANIC+ - це органічні складові високої якості. Саме завдяки органічним компонентам, земля відтворює свій гумусовий шар, і корисні бактерії, які знаходяться в ґрунті, активізують свою діяльність, вступають у симбіоз із рослинами.
НОРМИ ВНЕСЕННЯ
КУЛЬТУРИ |
НОРМИ ВНЕСЕННЯ кг/ Га |
|
Основне, суцільне |
Припосівне, сівалкою в рядок |
|
Зернові та зернобобові |
200-700 |
180-200 |
Технічні культури |
500-900 |
200-220 |
Ягоди овочі баштанні |
1000-2000 |
160-200 |
Плодові дерева та кущ |
0,5-1 на рослину |
0,5-0,8 на рослину |
*найефективніше використовувати добрива при локальному внесенні
Культура |
Норма внесення кг /1 м² |
|
Основне внесення |
Під час вегетаціі |
|
Томати, огірки, баклажани, перець |
0,2-0,3 |
0,1 |
Морква, цибуля, часник |
0,3-0,4 |
0,1 |
Салат, редис |
0,2-0,3 |
- |
Білокачанна та кольорова капуста |
0,3-0,4 |
0,1-0,2 |
Картопля, буряк |
0,3-0,4 |
0,1-0,3 |
Полуниця |
0,2-0,3 |
0,1-0,15 |
Квіти та садові кущі |
0,2-0,5 |
0,2-0,3 |
Малина, смородина |
0,5 |
|
Фруктові дерева та кущі при посадці |
0,5-1 |
|
ЗАСТОСОВУЄТЬСЯ
запобігання деградації ґрунтів, підвищення їх мікробіологічної активності, зменшення втрати корисних елементів внаслідок вимивання, підвищення вмісту органічної речовини, робить ґрунт оптимальним середовищем для росту усіх сільськогосподарських культу
ПРАКТИКА ВИКОРИСТАННЯ
Основне внесення |
Висадка в грунт |
Підживлення |
Рівномірно згідно норм внесення внести (розсипати) гранулу -заорати або перекопати |
Внести в рядки або лунки, після цього засипати землею необхідно засипати землею |
Рівномірно згідно норм внесення внести (розсипати) гранулу по поверхні ґрунту або між рядками за заорати. При підживленні розсади - перемішати з грунтом
|
Застосування добрива ORGANIC+ - це запорука відновлення та підвищення родючості ґрунту, це прибавка врожайності та одержання екологічно чистої продукції високої якості та заощадження Ваших коштів.